THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. március 17., szerda

sajna korházban is jártunk kerek 3 nap ami engem kikészített a sok aggodalom.Egy vírus támadott meg minket a gyomorra huzodott és erős görcsös hasfájással járt.esküszöm nagyon kemény volt mint a vajúdás olyan volt.
Annyira sajnáltam kisjányom nem tudtam segíteni neki esdekelve mondta fáj a hasam:(((csak neki még 40 fokos lázzal is járt ez a dolog.
Csak lázcsillapítót kapott aztán a sok alvás rendbe tette én meg vissza estem a kórházba ismét szenvedtem is 5 napot.A másik ami aggasztott teáztam alig ettem és felkúszott 5kg.HOGYAN MIÉRT????

De viszont jó sokat együtt töltöttünk Anyumnál is voltunk de a horgolás az nem ment még a szervezetem nem kívánta:(


Aztán eljött az oviba menetel,2 hete nem volt Dalmácskám úgyhogy sírással és agy unszolással kezdődött a hét,utána már nem volt gond.Én meg kezdtem a hetet vérvétellel. Azt hittem a pajzsmirigyem nem működik hogy híztam.Erre kiderült tök egészséges vagyok csak a koleszterinem magas sok a zsirom. Mit ajánlott a doki?Diéta és futás
hmmmmmm......ajjjajjjjjj nagy a baj!!!!!!
Hogyan,,,,tudom minden kezdet nehéz!!de diétáztam és híztam igaz nem mozogtam de azért volt rá példa heti 4xer az erdőben fát pakolni 1 m- eseket fel dobni a kupacra,nem is tudom hány kg fát pakoltam és semmi fogyás?? érthetetlen!!!

2010. március 1., hétfő

KOSARAK

Az 1. terítőm és 3 nap alatt horgoltam. Büszke vagyok magamra :-)Szerettem csinálni, egyszerű a mintája is és ez a szín is csodálatos.

HÁT újra itt tegnap és ma is mintha depis lennék az időtől talán,??







Mintha nem sikerülne semmi ilyen érzésem van pedig nem is igaz.hmmm.most ez van majd átlépjük.

Pedig Mancinál (anyum) jártam nagyon jó volt jókat ettünk nevettünk,imádok nála lenni.


Annyira belejöttem a horgolásba hogy 4 kis tálat is elkészítettem.De megcsináltam a nyuszis tálat és nekem óriási lett lehet vastag a tűm meg a cérna??1.5ös tűvel horgoltam annyira nagy lett hogy a tetejét kihajtottam.













de a sárga tál tetszik nekem nagyon:




íme a lila tálkám:-)




És már csak a 4ik jön ami úgy szintén zöld melírből készült kis kosár


hát így ennyit remek művesedtem a hétvégén majd folyt köv. Most elkezdtem 2 terítőt talán jövőhétre elkészülnek ha nem kell mennem dolgozni és eljutok Anyuhoz megint.





TALÁLTAM HORGOLÓFONALAT CIRMOSAKAT NAGYON SZÉPEK MINDJÁRT ALKOTTAM IS BELŐLÜK KIS KOSARAKAT.MA FOGOM KIKEMÉNYÍTENI ŐKET.
EZEKHEZ A HORGOLÓ FONALAKHOZ JO A CUKROS VÍZ,DE MEGPRÓBÁLOM ÉTKEZÉSI KEMÉNYÍTŐVEL MERT VAN VASTAGABB FONALBÓL IS KOSARAM:)
MAJD FELTÖLTÖM KÉPEKET.

SAJNOS ELÉG RAMATY IDŐ VAN HOL SÜT A NAP HOL ESIK AZ EMBER NEM TUDJA MIRE SZÁMÍTSON

keményítés





sikerült a keményítés étkezési keményítővel,hideg vízben elkevertem és utána felfőztem egy fehér kocsonyát kaptam hi-hi,ebbe beleraktam az összes kosaram és utána csak kinyomkodtam és tettem is a tálakra íme néhány eredmény. ez egy zöld melirből készült:



de Anyukám pl:lisztet kevert el hideg vízbe és azt főzte fel na íme az eredmény:


szerintem elég jók lettek:-)
úgy hogy nem tétlenkedtem