Pünkösdkor Cserkeszőlősőn pihentünk meg szó szerint pihenés volt előtte ugyanis sokat dolgoztunk 1. nap csak alvással telt.Szerencsére az időnk is jó volt napsütéses volt nagyjából.De a lényeg tudtunk mindennap pancsolni.Közös főzések voltak úgy hogy csak 1x voltunk étterembe.Több medence van és szolgáltatás és még fejlesztik,bővítik.Mindenkinek ajánlom.
CSERKESZŐLŐ
Velencei-tavi Évadnyitó Horgász és Halászléfőző verseny – 2010. május 29.
¨¨- Tyutyek halászlét főzünk - mesélte az egyik csapattagja Biatorbágyról érkezett. - A hölgy vezényelte a főzést: öt kiló halat kaptunk, ponty, keszeg, kárász került a bográcsba. Öt kicsi hagymát, négy zöldpaprikát, három paradiccsomot, jó sok pirospaprikát használtunk. Persze a sót sem hagytuk ki. A legfontosabb, hogy kóstolás nélkül főzzük a halászlét.
Tele volt a bogrács, épp csak ki nem csurrant. ¨˝
Idén kevesebben voltak mert halasztani is kellett az esőzés miatt,de igy is nagyon jól éreztük magunkat.Most csak családi főzés volt.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése